Ervaringen

We zien in ons eigen gezin heel veel moois gebeuren sinds de oliën hun intrede deden. Maar elke dag word ik weer zó blij van de ervaringen van anderen die de oliën ook gebruiken. 
Dat succes is de kers op de taart!

Verbranding
"Ik verbrandde mijn vingers en omdat ik niet het geduld heb om te koelen, heb ik meteen Lavender gesmeerd. Ik heb het nog 2x herhaald om het kwartier en toen was de brand compleet er uit getrokken. 's Avonds heb ik nog 1x gesmeerd, omdat het nog erg rood en gezwollen was. Er ontstond ook een blaar. De volgende dag was het weg... Niets meer te zien en niets meer te voelen! Wat een geweldige ervaring..."


Focusmix
"Sinds 2 weken gebruiken we de focusmix voor onze zoon. Hij is veel opener en meer ontspannen. Hij is toegankelijker in gesprek en in de omgang. Zijn gedrag drukte een stempel op het hele gezin. Dat is nu niet meer het geval. Eindelijk rust in het gezin!"

Wow, die tandpasta!!!
"Sinds ik de Thieves tandpasta gebruik, voelen mijn tanden veel langer schoon. Ik had altijd een moeilijk gebit, maar de laatste keer bij de mondhygiënist en de tandarts, waren beiden bijzonder verrast! Ze hadden het idee dat ze in een andere mond keken... Super, die antibacteriële werking van de oliën in deze tandpasta! Voor mij geen andere meer..."

Kalende plekken

"Toen we hoorden dat Cedarwood kon helpen om cellen hun oorspronkelijke functie terug te geven, heeft mijn man het op zijn 'terugtrekkende haargrens' gesmeerd. En wat denk je? Nu 3 weken later groeit er weer haar! Het is nog donzig, maar ik sta perplex!"

Uitgerust en mooie dromen
"Mijn dochter had erg veel moeite om in slaap te vallen. Ze sliep steeds pas erg laat en was daarom 's morgens niet uit bed te branden. Ook had ze vaak nachtmerries. Sinds we de slaapcreme gebruiken, valt ze veel makkelijker in slaap. Ze is veel meer uitgerust.
Ze wil nog steeds niet wakker worden, maar dat komt omdat ze nu van die leuke dromen heeft en ze nog even verder wil dromen!"
DISCLAIMER: 
Ik ben geen arts, ik stel geen diagnose. Ik behandel niet, schrijf geen medicijnen voor en geef geen medisch advies. 
Hoewel de oliën van Young Living veilig zijn om te gebruiken, raad ik bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd aan om eerst een arts te raadplegen, voordat je de essentiële oliën van Young Living gaat gebruiken.