Over mij
In het veld op de Helichrysum boerderij van Young Living in Split - Kroatië
Ik ben Anita Everaardt. Ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter.

Via via kwamen de oliën op mijn pad. En nu zou ik willen dat iedereen weet dat het bestáát, wat het ís en wat het dóet. Het heeft me verrast, verbaasd en gegrepen. De oliën beïnvloeden ons gezinsleven elke dag weer op een hele mooie manier.

En geloof me... 
Ik was sceptisch, héél sceptisch, maar kon niet om de enthousiaste verhalen van vriendinnen heen. Ik heb een StarterKit besteld en was al snel minstens zo enthousiast...
Inmiddels begeleid ik mensen om ook een natuurlijke levensstijl te integreren. Dagelijks ervaar ik zoveel magische momenten binnen mijn gezin en in mijn omgeving. .

Van slapeloze nachten tot overbelaste spieren, van het kalmeren van drukke kinderen tot het herstellen van een onzuivere huid, en van kriebels tot focus, de oliën overtreffen elke keer weer al mijn verwachtingen.
Maar de transformatie van mensen die met behulp van de oliën vastgezette emoties en overtuigingen kunnen loslaten. Dat vind ik misschien nog wel het meest bijzonder van alles...
En weet je? Dat gun ik iedereen!

Ik blijf ontdekken en neem jullie graag mee op avontuur!

Liefs, Anita

DISCLAIMER: 
Ik ben geen arts, ik stel geen diagnose. Ik behandel niet, schrijf geen medicijnen voor en geef geen medisch advies. 
Hoewel de oliën van Young Living veilig zijn om te gebruiken, raad ik bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd aan om eerst een arts te raadplegen, voordat je de essentiële oliën van Young Living gaat gebruiken.