Oliën in de StarterKit


Singles (enkelvoudige oliën)

Lemon 
Lemon werkt reinigend, opwekkend en houd je vitaal. Het helpt de weerstand te ondersteunen.

Waarschuwing: 
- Zonlicht in combinatie met citrusoliën kan huidverkleuring veroorzaken. 


Peppermint
Peppermint is een heel veelzijdige olie. Het werkt verkoelend, verkwikkend en verzachtend. Peppermint helpt focus te houden en ondersteunt een gezonde spijsvertering.

Waarschuwing:
- Breng Peppermint niet aan rond de ogen. Als het onverhoopt in de ogen komt, verdun dan met een neutrale basisolie (zoals amandelolie of koud geperste olijfolie)Lavender

Lavender wordt, vanwege de enorme veelzijdigheid, wel het Zwitsers zakmes onder de oliën genoemd. Lavender brengt rust en bevordert een goede slaap. Het werkt verzachtend en ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam bij wondjes, blaren en verbranding.


Frankincense
Frankincense helpt het bewustzijn te versterken. Het is wierook in de meest pure vorm en wordt veel gebruikt bij meditatie. Frankincense helpt balans te vinden. Het heeft rustgevende eigenschappen die helpen twijfel te overwinnen en een overvloed aan prikkels te reguleren. Daarnaast wordt het veel gebruikt in cosmetica en beauty producten. Het houdt de huid soepel en helpt rimpels te verminderen.


Copaïba 
Copaïba is een heel veelzijdige olie. Het ondersteunt de normale bewegingsmogelijkheden van gewrichten en kan verlichting geven bij insectenbeten. Deze olie werkt sterk ondersteunend bij overbelasting en lichamelijk ongemak.Blends (samengestelde oliën)


DiGize
DiGize ondersteunt het spijsverteringsstelsel en daarmee maag-, buik- en darmklachten.    
De olie brengt rust en balans in het buikgebied tijdens reizen in auto, boot of vliegtuig.
Thieves

Thieves is een mengsel van kruiden en specerijen dat de dieven in de Middeleeuwen gebruikten om zich, tijdens hun rooftochten, te beschermen tegen de pest. Deze blend ondersteunt de natuurlijke weerstand. Het werkt desinfecterend en wordt gebruikt in de mondverzorgingslijn van Young Living.RC

RC is een blend, waarin verschillende oliën zijn samengebracht om de ademhaling en longcirculatie te ondersteunen.
Het helpt het zelf herstellend vermogen van het lichaam als de weerstand is verminderd.Purification

Purification, de naam zegt het al... Puur en schoon.
Deze olie werkt reinigend en zuiverend. Het helpt vieze luchtjes te neutraliseren. Daarnaast wordt het gebruikt om de huid schoon te maken bij schrammen, insectenbeten, en kleine sneetjes.PanAway

PanAway is een blend die is samengesteld om het lichaam soepel en sterk te houden. Het kan goed worden gebruikt tijdens massage om de spieren te verwarmen en verzachten, na inspanning of sport. PanAway ondersteunt en draagt bij aan een goede bloedsomloop, spierfunctie en gewrichtsfunctie.StressAway

StressAway wordt ook wel de 'mama-olie' genoemd. Voor velen is dit een favoriet, zowel qua geur als qua werking. Want deze blend doet exact wat je van een olie met deze naam verwacht. Het helpt de vele prikkels en opbouwende spanning van de dag te reguleren. Een echte 'musthave-olie'!


Bovengenoemde mogelijkheden zijn specifiek voor de oliën van Young Living. DISCLAIMER: 
Ik deel mijn enthousiasme, ben geen arts, ik stel geen diagnose. Ik behandel niet, schrijf geen medicijnen voor en geef geen medisch advies. 
Hoewel de oliën van Young Living veilig zijn om te gebruiken, raad ik bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd aan om eerst een arts te raadplegen, voordat je de essentiële oliën van Young Living gaat gebruiken.