Wholesale Member


Wat is een Wholesale Member?
En is het eng om me als WholeSale Member te registreren?
Nee! Registreren is niet eng en verplicht je tot niets!

Waarom dan registreren?

Als je je registreert als Wholesale Member, maak je een account aan welke je voor een volgende bestelling opnieuw kunt gebruiken. Je gegevens zijn dan al bekend. Door je aan te melden als Wholesale member krijg je maar liefst 24% korting op je bestelling. En dat is mooi meegenomen!
Als je je registreert, noemt Young Living je een 'Distributor'. Dat heeft verder geen enkele consequentie! Je hoeft geen producten te gaan verkopen of afnemen als je dat niet wilt. 
Het geeft dus alleen voordeel om je te registreren als Wholesale Member!

Young Living is een netwerkmarketing bedrijf. Dit betekent dat registratie gaat via gebruikers. Dit is een hele bewuste keus!

Er is op het internet veel informatie te vinden over de oliën, waardoor je makkelijk het overzicht kunt verliezen. Young Living wil daarom dat nieuwe gebruikers worden begeleid door ervaren gebruikers.

Mocht je zakelijk gezien wél meer willen met de producten van Young Living, dan biedt het bedrijf mooie kansen voor Wholesale Members die er voor kiezen om anderen te begeleiden. Maar die keuze is uiteraard aan jou!
Hierover vertel ik je graag meer!

Dus...
Wel profiteren van 24% korting en geen enkele verplichting!


Naar bestelpaginaDISCLAIMER: 
Ik ben geen arts, ik stel geen diagnose. Ik behandel niet, schrijf geen medicijnen voor en geef geen medisch advies. 
Hoewel de oliën van Young Living veilig zijn om te gebruiken, raad ik bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd aan om eerst een arts te raadplegen, voordat je de essentiële oliën van Young Living gaat gebruiken.