Ess
entiële olie van Young
Living

Door de speciale manier van destillatie hebben de oliën van Young Living een sterk therapeutische werking. De oliën zijn 100%zuiver en puur.

Dat er oliën zijn die een lekkere geur verspreiden, weten we allemaal wel, maar dat er oliën zijn die een grote rol kunnen spelen in het ondersteunen van je gezondheid, dat was voor mij nieuw.

Wat Young Living uniek maakt, is de 'Seed to Seal' garantie. Dat houdt in dat zij als enige bedrijf ter wereld het hele proces van het selecteren van het zaad tot het verzegelen van het flesje gecontroleerd en in eigen beheer doen.

Lavendel groeit oorspronkelijk in Frankrijk, dus krijg je de beste olie als de Lavendel op Franse bodem staat. Datzelfde geldt voor bijvoorbeeld Helichrysum in Kroatië. Daarom heeft Young Living eigen boerderijen over de hele wereld.
Alleen het beste is goed genoeg!

Young Living heeft wereldwijd de deuren van alle boerderijen open staan. Iedereen mag op elk moment komen kijken. Dát geeft een vertrouwd gevoel...

Maar het allerbeste is toch wel dat het écht werkt!DISCLAIMER: 
Ik ben geen arts, ik stel geen diagnose. Ik behandel niet, schrijf geen medicijnen voor en geef geen medisch advies. 
Hoewel de oliën van Young Living veilig zijn om te gebruiken, raad ik bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd aan om eerst een arts te raadplegen, voordat je de essentiële oliën van Young Living gaat gebruiken.